Hoi

Welkom op Stedenster. Ik doe hier verslag van mijn avonturen rond stedentrips en reizen. Ik wens je een aangename reis door mijn blog.

 

Stedenster Stairs Series #003

Stedenster Stairs Series #003

In de Stedenster Stairs Series ga ik op zoek naar 100 bijzondere trappen. Binnen een bereikbare straal vanuit mijn woonplaats. (Sittard). Vandaag de 3de trap die wordt opgenomen in de reeks. Namelijk Tiger and Turtle - Magic Mountain in Duisburg. Je ziet het goed, de vorm van de installatie lijkt op een achtbaan, maar het is toch ook echt een trap. Ik schreef hier al eerder een artikel over, maar op dat moment had ik nog geen concept, zoals de Stedenster Stairs Series. Ondanks het eerdere artikel hierover, mag deze trap ook niet ontbreken in de groeiende reeks.

Waar:
Angerpark
Duisburg - Duitsland

Entree:
Gratis

Openingstijden:
N.v.t.

Hier geweest? Of ken je andere bijzondere trappen? Laat het rustig weten.

Rob

Stedenster Stairs Series #004

Stedenster Stairs Series #004

Stedenster Stairs Series #002

Stedenster Stairs Series #002