Hoi

Welkom op Stedenster. Ik doe hier verslag van mijn avonturen rond stedentrips en reizen. Ik wens je een aangename reis door mijn blog.

 

Fotoboek Utrecht

Fotoboek Utrecht

wim01.png

Even voorstellen...

Ik ben Wim Kootstra en mijn passie ligt bij film en fotografie. Ik heb ervaring als cameraman en ben me later steeds meer op fotografie gaan toeleggen. Door mijn ervaring als cameraman bekijk ik stilstaande beelden op een andere manier. Het is voor mij de kunst om in 1 fotomoment, een heel verhaal te beschrijven. Je zal af en toe op deze website een fotoreportage zien van mijn hand. Vandaag trappen we af met Utrecht! 

Stedenster Stairs Series #007 / ENCI-groeve Maastricht

Stedenster Stairs Series #007 / ENCI-groeve Maastricht

Linkjes naar andere gave reiswebsites

Linkjes naar andere gave reiswebsites