Hoi

Welkom op Stedenster. Ik doe hier verslag van mijn avonturen rond stedentrips en reizen. Ik wens je een aangename reis door mijn blog.

 

Urbex - Mission to Mars

Urbex - Mission to Mars

Ik schreef eerder een artikel over het bezoeken van een verlaten fort in Luik. Daarin kregen we de smaak te pakken om aan urbex - exploring te doen. (kortweg het bezoeken van inmiddels verlaten maar bijzondere locaties). Dit keer kwamen we dan ook op een totaal andere bestemming uit, maar de bestemming zal ik hier niet delen. In Urbex - exploring gelden er regels zoals locaties niet openbaar te maken. Dit keer kwamen we uit bij een locatie die in urbex - termen bekend staat als "mission to mars". Hieronder de foto's.

Deze glazen bollen in hun aparte futuristische vorm waren ooit in gebruik als kweekkassen en waren in gebruik van monniken, waar deze kweekkassen in de tuin stonden. Inmiddels zijn ze al jaren niet meer in gebruik.

urbex_missiontomars_a.jpg
Fotoboek Luik

Fotoboek Luik

Ben je met Hemelvaart in Londen? Boek een rondleiding en steun het goede doel!

Ben je met Hemelvaart in Londen? Boek een rondleiding en steun het goede doel!