Hoi

Welkom op Stedenster. Ik doe hier verslag van mijn avonturen rond stedentrips en reizen. Ik wens je een aangename reis door mijn blog.

 

Achteromkijk-route Voerendaal

Achteromkijk-route Voerendaal

De Bernadushoeve in Voerendaal is een carréboerderij. Een unieke (horeca)locatie met achterom een bijzonder buitenterras. Je hebt hier een mooi panorama over het Limburgse natuurlandschap. Het voelt als een authentieke plek omringt met groen. Met een hapje en drankje is het hier dan ook een prachtige plek om te vertoeven. Aan de voorzijde van de Bernardushoeve starten allerlei bewegwijzerde wandelroutes en daarmee dus tijd om op pad te gaan.

Onze keuze viel op de achterom kijk-route. Een route die wegwijzers kent door middel van groene paaltjes die je kan volgen. De route is net geen 12 kilometer en lang en soms wat moeilijk. Het startpunt is de Bernardushoeve waar je al gauw een groen paaltje ofwel een wegwijzer vindt.

De wandeling voert je door Ubachsberg - Gemeente Voerendaal en wordt gekenmerkt door vele vergezichten.

Vergeet zeker niet om te kijken zoals deze route de naam "omkijk-route" draagt en te genieten van het afwisselende historisch landschap.

Rob

Fotoboek: Onontdekt Maastricht

Fotoboek: Onontdekt Maastricht

Fotoboek 2 - Luik

Fotoboek 2 - Luik