Hoi

Welkom op Stedenster. Ik doe hier verslag van mijn avonturen rond stedentrips en reizen. Ik wens je een aangename reis door mijn blog.

 

Fotoboek: Onontdekt Maastricht

Fotoboek: Onontdekt Maastricht

Maastricht - Een voor bezoekers minder bekend deel van Maastricht is misschien de wijk Bosscherveld. Hier ligt een oude sluis met woonboten. Het geeft je voor heel even het gevoel in Amsterdam of ergens daar in de buurt te zijn, maar ook dit is Maastricht. We maakte de onderstaande foto's.

maatsricht.jpg
brug_in_maasricht.jpg
maastrichtonondekt.jpg
boteninmaastricht.jpg
trap_aan_water_maastricht.jpg

Locatie:
Bosscherweg 36
6219AC Maastricht
Limburg

Meer informatie?
http://www.rijksmonumenten.nl

Foto - credits:

Wim Kootsra:
Ik ben Wim Kootstra en mijn passie ligt bij film en fotografie. Ik heb ervaring als cameraman en ben me later steeds meer op fotografie gaan toeleggen. Door mijn ervaring als cameraman bekijk ik stilstaande beelden op een andere manier. Het is voor mij de kunst om in 1 fotomoment, een heel verhaal te beschrijven. Je zal af en toe op deze website een fotoreportage zien van mijn hand.

Achteromkijk-route Voerendaal

Achteromkijk-route Voerendaal